Reklamasjon

Hvis du er så uheldig at du mottar en defekt vare, ber vi deg sende oss en mail på shop@oliviashus.no sammen med noen bilder. Dette må skje innen 3 dager etter mottagelse av pakken.

Vi vil ta stilling til din reklamasjon i samarbeid med våre leverandører så raskt som mulig.

Vurderer vi at reklamasjonsretten er berettiget, vil vi erstatte varen. I slike tilfeller har vi behov for å finne den beste løsningen i fellesskap med produsenten, og vi vil deretter vende tilbake til deg så raskt som mulig.

Hvis du har flere spørsmål ang. en reklamasjon send mail til shop@oliviashus.no

Ta kontakt med oss på mail shop@oliviashus.no snarest (vi ønsker bilde av skaden.)og vi hjelper deg så raskt som mulig.

Bytterett

Salgsvarer kan ikke returneres.

Varer med sminkeflekker, sterk lukt eller er tilskitnet på annen måte vil vi anse produktet som brukt. Undertøy, bikini/badetøy, kosmetikk, smykker og andre hygienene- produkter kan dessverre ikke returneres. Sko skal returneres med original innpakning og emballasje. Vi ber deg om å ikke bruke skoenes original eske som forsendelsesemballasje eller klistre fraktlapper og annet på esken.

Bytting av størrelse eller vare – hva gjør jeg?

Ønsker du en annen størrelse eller vare returnerer du varen som beskrevet ovenfor, og legger inn en ny bestilling på ønsket vare. Da mottar du ny pakke innen 2-5 dager med nye 14 dagers åpent kjøp. Ønsker du å bytte varer fysisk i butikk er dette mulig, da kun i butikken i Mandal.

Angrefrist

Hos oss har du åpent kjøp i 14 dager. Om du ønsker å bytte/returnere noe trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i orginal emballasje. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg.

Angrerettskjema ligger som vedlegg i ordrebekreftelse med e-post.

RETURADRESSE;

Olivias hus Mandal

Johnstons gate 2

4514 Mandal

Vi tar forbehold om at fargene kan avvike fra foto.

Vi tar forbehold om eventuelle prisendringer, og reserverer oss mot feilaktig prissettig.

Tilbakebetaling

Tilbakebetaling skjer vanligvis 1-3 dager etter vi har registrert returen.  Har du betalt med faktura vil Klarna kontakte deg. Du kan også selv utsette forfallsdatoen inne på klarna.no dersom du har sendt varer i retur. Fakturaen slettes når varene kommer inn til oss.

Personopplysninger

Personopplysningene dine er trygge hos oss, og behandles selvfølgelig etter bestemmelsene i Lov om behandling av personopplysninger.